ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Τα έπιπλα κουζίνας Danelis χαρακτηρίζονται από μέγιστη εργονομία, μεγάλη αντοχή στο χρόνο και επιμονή στη λεπτομέρεια. Για κάθε σας ανάγκη έχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις σε μοντέρνο αλλά και σε κλασσικό σχεδιασμό. Διαλέξτε πορτάκια πάγκους από μια τεράστια γκάμα υλικών και σχεδίων και φτιάξτε την κουζίνα που ταιριάζει απόλυτα στο γούστο και τις ανάγκες σας.
Έχουμε χωρίσει τα προϊόντα μας σε 3 σειρές. Η Economy επικεντρώνεται σε οικονομικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εποχής χωρίς όμως να γίνεται καμία έκπτωση σε ποιότητα και σχεδιασμό. Η σειρά Premium περιλαμβάνει πορτάκια με διάφορους καπλαμάδες όπως δρυς, ανιγκρέ, οξιά, σε πολλά χρώματα και σχέδια δίνοντας μια άλλη αισθητική στην κουζίνα σας. Και τέλος η Εxlusive αποτελείται απο κουζίνες φτιαγμένες με ημιμασίφ και μασίφ πορτάκια και είναι κατασκευασμένες με τις καλύτερες πρώτες ύλες φτιαγμένες ώστε να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

 

ΠΑΓΚΟΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Στις κουζίνες μας τοποθετούμε πάγκους κατασκευασμένους απο κορυφαίες εταιρίες του χώρου, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε άριστη ποιότητα, μεγάλη αντοχή και υψηλή αισθητική στις καλύτερες τιμές. Προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα υλικών σε διαφορετικές τιμές, έχουμε πετύχει να διαθέτουμε μια λύση για κάθε σπίτι. Πάγκους βακελίτη για πιο οικονομικές λύσεις, ξύλινους μασίφ πάγκους, για κουζίνες που θέλουμε να βγάζουν ζεστασιά, μάρμαρο για όσους επιλέγουν την αρχοντιά αυτού το διαχρονικού υλικού, χαλαζία ή γρανίτη για εξαιρετικά αποτελέσματα και στην αισθητική αλλά και στην ποιότητα. Corian για παγκους με έντονες καμπύλες σε αμέτρητα σχήματα και Lapitec για ένα στιβαρό ομοιογενές και ανθεκτικό αποτέλεσμα.

 

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Διαθέτουμε όλους τους σύγχρονους μηχανισμούς και τα εξαρτήματα για την οργάνωση μιας εργονομικής οικιακής κουζίνας με πρωτοποριακούς μηχανισμούς, σκευοθήκες ή μπουκαλοθήκες και βαγονέτα είναι μόνο κάποιες από τις λύσεις που προσφέρουμε ώστε να διευκολύνουμε την χρήση και την αποθήκευση στον χώρο της κουζίνας. Συστήματα ανύψωσης, διαχωριστικά συρταριών κ ντουλαπιών,τροφοθήκες, βαγονέτα και άλλοι έξυπνοι μηχανισμοί για κάθε γωνιά και ύψος της κουζίνας σας ώστε να αξιοποιούν κάθε εκατοστό αποθηκευτικού χώρου κάνοντάς την εργονομική και άνετη.