Εσωτερικές Πόρτες

  • Πορτα ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ-ΚΑΠΛΑΜΑΣ-ΔΡΥΣ-SLC-121b-1600x960

Οι εσωτερικές πόρτες Danelis πέρα από τη χρήση τους, να διαχωρίζουν τους χώρους, είναι και ένα πολύ σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο του σπιτιού. Η γκάμα επιλογών είναι μεγάλη. Οι εσωτερικές πόρτες Danelis διατίθενται σε διάφορα υλικά, σχέδια, χρώματα αλλά και υφές. Κάθε πόρτα έχει σχεδιασθεί και κατασκευαστεί με γνώμονα τη λειτουργικότητα, την αισθητική και την ποιότητα Danelis.

Πέρα από την ευρεία γκάμα σχεδίων, διαστάσεων αλλά και χρωματικών επιλογών μπορούμε να προσφέρουμε και εξειδικευμένες λύσεις για κάθε χρήση, υπολογίζοντας τόσο το κόστος, τον χώρο αλλά και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία των σειρών Economy, Premium, Exclusive και Security θα βρείτε σίγουρα την πόρτα εσωτερικού χώρου που ταιριάζει στις ανάγκες και το γούστο σας.

Καλέστε μας για προσφορά

Οι εσωτερικές πόρτες της σειράς economy Danelis είναι μια οικονομική και ποιοτική λύση για εσωτερικούς χώρους καθώς προσφέρει υψηλή αισθητική σε προσιτές τιμές. Οι ανοιγόμενες πόρτες είναι η πλέον συνηθισμένη επιλογή και προσφέρει υψηλή ηχομόνωση. Οι συρόμενες εξοικονομούν χώρο και προσφέρουν λειτουργικότητα. Οι σπαστές πόρτες χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις όπου ο χώρος είναι πολύ περιορισμένος και είναι πολύ οικονομικές. Η επένδυσή laminate δημιουργεί ένα όμορφο αποτέλεσμα και ταιριάζει σε μια ευρεία γκάμα χώρων.

Η σειρά Premium της εταιρείας Danelis προσφέρει εσωτερικές πόρτες υψηλής αισθητικής με σχεδιασμό σε προσιτές τιμές. Διατίθεται μια μεγάλη ποικιλία από φυσικούς καπλαμάδες υψηλής ποιότητας ή σε λάκα βαμμένη με μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων RAL για να καλύψουν κάθε γούστο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις ανοιγόμενες που είναι και η κατηγορία που συναντούμε πιο συχνά, στις συρόμενες πόρτες όταν υπάρχει ανάγκη εξοικονόμησης χώρου και εναλλακτικά στις σπαστές. Οι πόρτες αχυρώνα είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία με έντονο αρχιτεκτονικό στύλ και οι κρυφές πόρτες ενδείκνυνται για περιπτώσεις που δεν θέλουμε η πόρτα να τραβάει τα βλέμματα.

  • πορτα ΛΑΚΑ33 TZAMI 1600x960
    Π 012

Η σειρά Exclusive Danelis αποτελείται από πόρτες που προσφέρουν υψηλή αισθητική στο χώρο σας. Οι πόρτες αυτής της κατηγορίας είναι μασίφ, στιβαρές και αποπνέουν πολυτέλεια. Για την κατασκευή τους χρησιμοποιείται προσεκτικά επιλεγμένη ξυλεία με αποτέλεσμα να έχουν μια εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, διατηρόντας ταυτόχρονα την φυσική ομορφιά του ξύλου.

  • πορτα ΑΡΑΧΩΒΑ 1600x960

Εσωτερικές Πόρτες

Ένα βασικό κομμάτι που δεν λείπει από κανένα σπίτι είναι οι εσωτερικές πόρτες. Οι εσωτερικές πόρτες είναι ένα βασικό αρχιτεκτονικό στοιχείο που δεν λείπει από κανένα σπίτι. Βασικός λόγος της κατασκευής τους είναι ο διαχωρισμός των χώρων. Με την μεγάλη ποικιλία υλικών και σχεδίων όμως, πλέον είναι ένα σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο. Κυκλοφορούν σε μια πληθώρα από υλικά όπως ξύλινες, laminate, με λάκα, με επένδυση καπλαμά κ.α. Όσον αφορά στα σχέδια, βγαίνουν με inox λεπτομέρειες, με σχέδια παντογράφου καθώς και σε διάφορα χρώματα και με διάφορες υφές. Η Danelis σχεδιάζει και κατασκευάζει όλων των ειδών τις πόρτες εσωτερικού χώρου και σας δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλετε ακόμη και κάτι μοναδικά δικό σας.

Ξύλινες εσωτερικές πόρτες

Οι ξύλινες είναι η συνηθέστερη επιλογή όταν μιλάμε για εσωτερικές πόρτες. Η συντήρησή καθώς και το βάψιμο τους είναι πολύ εύκολα. Το ξύλο που προσδίδει στον χώρο μια κλασσική αξία καθώς και την αίσθηση της πολυτέλειας που χαρίζει, είναι και ο λόγος που οι ξύλινες πόρτες εσωτερικού χώρου, είναι τόσο δημοφιλείς. Είναι η κλασική επιλογή διότι βάφονται και συντηρούνται πολύ εύκολα και προσφέρουν εξαιρετική ηχομόνωση.

Πόρτες εσωτερικού χώρου μασίφ

Οι εσωτερικές πόρτες μασίφ έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής, είναι ανθεκτικές στην υγρασία, έχουν μεγάλη θερμομονωτική αλλά και ηχομονωτική ικανότητα και είναι φυσικά η πρώτη επιλογή για μια διαχρονική και υψηλής αισθητικής λύση. Φιλικές προς το περιβάλλον και κατασκευασμένες με υλικά άριστης ποιότητας είναι ότι καλύτερο μπορείτε να επιλέξετε για το σπίτι σας.

Ξύλινες εσωτερικές πόρτες πρεσαριστές με καπλαμά

Οι εσωτερικές ξύλινες πόρτες με καπλαμά κατασκευάζονται από MDF με καπλαμά ή κόντρα πλακέ με καπλαμά. Κυκλοφορούν σε διάφορα σχέδια και χρώματα και είναι μια πιο οικονομική λύση σε σχέση με τις μασίφ, διατηρώντας όμως την όψη του ξύλου.

Εσωτερικές πόρτες Laminate

Οι εσωτερικές πόρτες laminate είναι μια οικονομική μοντέρνα επιλογή. Υπάρχουν laminate που μιμούνται τέλεια το ξύλο και εξωτερικά είναι αρκετά καλαίσθητες. Έχουν αντοχή σε γρατσουνιές και συνήθως είναι κατασκευασμένες από MDF με Laminate επένδυση.

Ξύλινες κατασκευές από το παλαιότερο οικολογικό δομικό υλικό.

Τα ξύλινα κουφώματα με την πάροδο ετών και με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας, εξελίχθηκαν. Λαμβάνοντας υπ΄οψιν τις απαιτήσεις της ελληνικής αρχιτεκτονικής, τις ανάγκες του καταναλωτή και το κλίμα των ελληνικών νησιών αλλά και της ηπειρωτικής Ελλάδας προσαρμόστηκαν ώστε να προστατεύουν από υγρασία, έντονη ηλιοφάνεια, αλμύρα, και αντιθέσεις θερμοκρασίας. Υλικά κορυφαίας ποιότητας, σύγχρονες εγκαταστάσεις, τεχνογνωσία και μεράκι χαρακτηρίζουν τα κουφώματα Danelis και σας εγγυώνται για το τελικό αποτέλεσμα.

Επιλέγουμε μόνο ξύλινα κουφώματα

Το ξύλο ίσως το καταλληλότερο υλικό για την κατασκευή κουφωμάτων. Τα πιστοποιημένα ξύλινα κουφώματα αποτελούν άριστη επιλογή στην εξοικονόμηση ενέργειας. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προγράμματος “Εξοικονομώ κατ’ οίκον” μπορούν να εξοικονομήσουν σε ένα κτίριο, ενέργεια της τάξης του 8%-10%.
Το ξύλο αποτελεί ένα από τα πλέον ενδεδειγμένα υλικά, όσον αφορά στη θερμομόνωση των κτιρίων. Η χρήση ξύλινων κουφωμάτων μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, είτε μιλάμε για θέρμανση είτε για ψύξη. Σημαντικό επίσης πλεονέκτημα είναι ότι δεν απαιτούν σύστημα θερμοδιακοπής.
Αλλά και στον τομέα της ηχομόνωσης οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές. Το ξύλο έχει άριστες ηχομονωτικές ιδιότητες. Λόγω της πορώδους δομής του, παγιδεύει τον ήχο και μειώνει την αντήχηση. Αυτό το κάνει μοναδικό υλικό για κουφωμάτων όπου η ανάγκη για ησυχία, ηρεμία και απομόνωση σε σχέση με τους εξωτερικούς ήχους του περιβάλλοντος είναι επιτακτική. Τα κουφώματα μας κατασκευάζονται από νόμιμα υλοτομημένη ξυλεία (αειφόρος διαχείριση δασών). Η ξυλεία δηλαδή προέρχεται από δάση όπου δέντρα ξαναφυτεύονται με μεγαλύτερη συχνότητα από αυτήν που κόβονται.

Π 022
Π 023
Π 024

Ξύλινα κουφώματα σημαίνει Danelis

null

Σχεδιασμός

Η ολοκληρωμένη μελέτη του χώρου και των αναγκών σας είναι πρωτεύουσας σημασίας για εμάς, και αποτελεί προτεραιότητας μας. Μελετάμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε πάντα σύμφωνα με τις διαστάσεις του χώρου και το προσωπικό γούστο των πελατών μας. Κατασκευάζουμε αυτά που εσείς επιλέγετε απόλυτα προσαρμοσμένα σε εσάς.

null

Τοποθέτηση

Αφού καταλήξετε στο σχέδιο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις προσδοκίες σας, εμείς αναλαμβάνουμε την παράδοση και εγκατάσταση στο χώρο σας από εξειδικευμένο συνεργείο σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

null

After Sales Service

Στοχεύοντας στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέρουμε συμβουλές, τεχνική υποστήριξη αλλά και καθοδήγηση, τόσο πριν αλλά και μετά την πώληση. Είμαστε δίπλα σας όπως το έχουμε αποδείξει εδώ και 37 χρόνια.

Καλέστε μας για προσφορά