H Αρχή

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1983 από τον Ταξιάρχη Δανέλη και τον υιό του Αλέξανδρο στο εργαστήριό τους, σε ένα μικρό ορεινό και καθόλα παραδοσιακό χωριό την Καμαρίτσα Ευβοίας.

Καθώς η ζήτηση, για την εξαιρετική και ποιοτική δουλειά τους, αυξανόταν καθημερινά, η οικογενειακή επιχείρηση εκτοξεύθηκε. Το μικρό εργαστήριο επεκτάθηκε κι  εμπλουτίστηκε σταδιακά, με μεγαλύτερα κι εξελιγμένα μηχανήματα, ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες, της αυξανόμενης λίστας πελατών, καθώς και την δημιουργία πιο απαιτητικών έργων.

Στα επόμενα χρόνια, η εταιρεία μετακομίζει σε μία τεράστια έκταση, πληρώντας βιομηχανικές προδιαγραφές,  χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής κι εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό. Στο χώρο αυτό ιδρύεται ένα εργοστάσιο επεξεργασίας ξύλου, νέας γενιάς!

Το brand “DANELIS” γίνεται ευρέως γνωστό στο βιομηχανικό τομέα, τοποθετώντας το δικό του εμβληματικό στίγμα, στην επαγγελματική ξυλουργία, σε εθνικό επίπεδο.

Από τότε η οικογενειακή επιχείρηση, διατηρεί τις ίδιες ηθικές αρχές κι αξίες, μεταβιβάζοντας αυτές στη νέα γενιά κι εξακολουθεί να εξελίσσεται και να προσφέρει κορυφαίες δημιουργίες, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.

H Ιστορία

Η εταιρεία “DANELIS” για περισσότερο από 3 δεκαετίες, εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων κατασκευαστικών προτάσεων εξωτερικού ξύλινου κουφώματος, εσωτερικών πορτών, ντουλαπών, συνθέσεων επίπλων κουζίνας, καθώς κι έπιπλα δωματίου για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Επί σειρά ετών η εταιρεία κυριαρχεί στον τομέα των επαγγελματικών ξυλουργικών έργων, καθιερώνεται ως πρωτοπόρο brand κι έχει δημιουργήσει πλήθος επιτυχημένων συνεργασιών,  τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Η επιχείρηση μας κατέχει την τεχνογνωσία και τη δεξιοτεχνία, δημιουργεί ευρεσιτεχνίες, ικανότητες απαραίτητες για την παροχή υπηρεσιών σε μια ποικίλη αγορά με ξεχωριστές απαιτήσεις. Από μικρά εξατομικευμένα έργα, ευμεγέθης συνεργασίες με ιδιωτικές εταιρείες όπως αρχιτεκτονικά γραφεία, κατασκευαστικές – τεχνικές εταιρείες, εμπορικά καταστήματα, ιδιωτικά showrooms, ξενοδοχειακές μονάδες, καθώς και δημόσια έργα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
Βατώντας – Ν.Αρτάκη Ευβοίας
Τηλ. 22210 41701
Φαξ. 22210 40726
E-mail: info@danelis.gr

ΕΚΘΕΣΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Ληλαντίων & Ματσούκα – Χαλκίδα
Τηλ. 22210 89737
Φαξ. 22210 89739
E-mail: info@danelis.gr

Η Παραγωγή

Ο εξοπλισμός του εργοστασίου μας εξελίσσεται κι επεκτείνεται διαρκώς, δημιουργώντας μία από τις πιο σύγχρονες εργοστασιακές μονάδες, η οποία χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά και ρομποτικά μηχανήματα.

Πλάθοντας μία ομάδα εξειδικευμένων στελεχών, τόσο σε επίπεδο παραγωγής, όσο σχεδιασμού και πωλήσεων, μας δίδεται η δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε μία μεγάλη και διαφορετική αγορά πελατών, με κύριο γνώμονα τον άψογο σχεδιασμό και την κορυφαία ποιότητα. Ο απόλυτος συνδυασμός υπερσύγχρονου εξοπλισμού κι άριστα εξειδικευμένου δυναμικού, μας κατατάσσει στις κυρίαρχες θέσεις της αγοράς, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος κάθε έργου, αφοσιωνόμαστε στη λεπτομέρεια του, λαμβάνοντας την πλήρη προσοχή μας. Η ομάδα μας αποτελείται από ειδήμονες σε όλους τους τομείς, συνεπώς είτε επιθυμείτε ειδικές κατασκευές & τεχνοτροπίες, είτε μία πιο απλή δημιουργία ή κάποιο project πολύπλοκου χαρακτήρα, η ομάδα μας είναι σε θέση να το πραγματοποιήσει.

Εξειδικευμένη & Μαζική Παραγωγή

Σχεδιάστε το όνειρο σας και θα το κάνουμε αληθινό! Διαθέτουμε την τεχνική κατάρτιση να υλοποιήσουμε το όραμα σας, είτε αφορά σε κλασικό σχεδιασμό με στόχο την ενίσχυση της αρχιτεκτονικής ομορφιάς ενός υπάρχοντος κτιρίου, όπως η αποκατάσταση ενός έργου, είτε για κάποια δουλειά σύγχρονη, μοναδική και προσαρμοσμένη στο προσωπικό σας στυλ.

Το υψηλά καταρτισμένο προσωπικό, συνδυαστικά με τη μεγάλη συλλογή τεχνολογικά προηγμένων μηχανημάτων, μας προσφέρουν τη δυνατότητα να διεκπεραιώσουμε παράλληλα διαφορετικά έργα ανεξαρτήτως μεγέθους, παρέχοντας και διατηρώντας άριστη ποιότητα και ποσότητα.

Πιστοποιήσεις

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας, η προσήλωση στην ποιότητα τόσο σε επίπεδο προιόντων όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών.

Η συνεχής εξέλιξη των προιόντων “ΔΑΝΕΛΗΣ”, ο οργανωμένος ποιοτικός έλεγχος και η επένδυση στην προσωπική επαφή με τον πελάτη, έχει ανταμείψει την εταιρία με σταθερή αύξηση του κύκλου εργασιών της.

Η εταιρεία πιστεύει στην ιδέα της βέλτιστης ποιότητας, οικολογικής συνείδησης και δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς για να την επιτύχει :

  • Eξυπηρέτηση πελατών
  • Αγορά άριστης ποιότητας πρώτων υλών
  • Βέλτιστη κατασκευή
  • Ελαχιστοποιημένοι χρόνοι παράδοσης
  • Άψογες τοποθετήσεις