Εσωτερικές Πόρτες

Ένα βασικό κομμάτι που δεν λείπει από κανένα σπίτι είναι οι εσωτερικές πόρτες. Οι εσωτερικές πόρτες είναι ένα βασικό αρχιτεκτονικό στοιχείο που δεν λείπει από κανένα σπίτι. Βασικός λόγος της κατασκευής τους είναι ο διαχωρισμός των χώρων. Με την μεγάλη ποικιλία υλικών και σχεδίων όμως, πλέον είναι ένα σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο. Κυκλοφορούν σε μια πληθώρα από υλικά όπως ξύλινες, laminate, με λάκα, με επένδυση καπλαμά κ.α. Όσον αφορά στα σχέδια, βγαίνουν με inox λεπτομέρειες, με σχέδια παντογράφου καθώς και σε διάφορα χρώματα και με διάφορες υφές. Η Danelis σχεδιάζει και κατασκευάζει όλων των ειδών τις πόρτες εσωτερικού χώρου και σας δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλετε ακόμη και κάτι μοναδικά δικό σας.

Ξύλινες εσωτερικές πόρτες

Οι ξύλινες είναι η συνηθέστερη επιλογή όταν μιλάμε για εσωτερικές πόρτες. Η συντήρησή καθώς και το βάψιμο τους είναι πολύ εύκολα. Το ξύλο που προσδίδει στον χώρο μια κλασσική αξία καθώς και την αίσθηση της πολυτέλειας που χαρίζει, είναι και ο λόγος που οι ξύλινες πόρτες εσωτερικού χώρου, είναι τόσο δημοφιλείς. Είναι η κλασική επιλογή διότι βάφονται και συντηρούνται πολύ εύκολα και προσφέρουν εξαιρετική ηχομόνωση.

Πόρτες εσωτερικού χώρου μασίφ

Οι εσωτερικές πόρτες μασίφ έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής, είναι ανθεκτικές στην υγρασία, έχουν μεγάλη θερμομονωτική αλλά και ηχομονωτική ικανότητα και είναι φυσικά η πρώτη επιλογή για μια διαχρονική και υψηλής αισθητικής λύση. Φιλικές προς το περιβάλλον και κατασκευασμένες με υλικά άριστης ποιότητας είναι ότι καλύτερο μπορείτε να επιλέξετε για το σπίτι σας.

Ξύλινες εσωτερικές πόρτες πρεσαριστές με καπλαμά

Οι εσωτερικές ξύλινες πόρτες με καπλαμά κατασκευάζονται από MDF με καπλαμά ή κόντρα πλακέ με καπλαμά. Κυκλοφορούν σε διάφορα σχέδια και χρώματα και είναι μια πιο οικονομική λύση σε σχέση με τις μασίφ, διατηρώντας όμως την όψη του ξύλου.

Εσωτερικές πόρτες Laminate

Οι εσωτερικές πόρτες laminate είναι μια οικονομική μοντέρνα επιλογή. Υπάρχουν laminate που μιμούνται τέλεια το ξύλο και εξωτερικά είναι αρκετά καλαίσθητες. Έχουν αντοχή σε γρατσουνιές και συνήθως είναι κατασκευασμένες από MDF με Laminate επένδυση.