ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ DANELIS

Ο χώρος της κουζίνας αποτελεί διαχρονικά ένα από τα πιο αγαπημένα “οικογενειακά σημεία” σε κάθε σπίτι, για αυτό και η επιλογή των επίπλων της κουζίνας αποτελεί σημαντική απόφαση.
Τόσο τα έπιπλα κουζίνας, όσο και οι πάγκοι, παίζουν σημαντικό ρόλο στη συνολική διακόσμηση του χώρου, καθώς δίνουν ξεχωριστό στυλ, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν άνεση, εργονομία και αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου.

Η σωστή επιλογή είναι πολύ βασική καθώς το πιο σημαντικό είναι να αισθάνεστε όμορφα στο μέρος που προετοιμάζετε τα καθημερινά σας γεύματα.

Τα έπιπλα κουζίνας Danelis χαρακτηρίζονται από μέγιστη εργονομία, μεγάλη αντοχή στο χρόνο και επιμονή στη λεπτομέρεια. Για κάθε σας ανάγκη έχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις σε μοντέρνο αλλά και σε κλασσικό σχεδιασμό. Διαλέξτε πορτάκια πάγκους από μια τεράστια γκάμα υλικών και σχεδίων και φτιάξτε την κουζίνα που ταιριάζει απόλυτα στο γούστο και τις ανάγκες σας.

Επιλέξτε ανάμεσα στις σειρές Economy, για πιο οικονομικές λύσεις, Premium για μεγάλη ποικιλία από καπλαμάδες και Exclusive για κορυφαία ποιότητα σε μασίφ ξυλεία.

Καλέστε μας για προσφορά

Η ευελιξία είναι ένας από τους κυριότερους λόγους για τους οποίους τα ξύλινα ντουλάπια αποτελούν πρώτη προτίμηση για την κατασκευή κουζίνας. Όταν έχετε μια ευρεία γκάμα από ξύλο, στυλ, χρώματα και φινιρίσματα για να διαλέξετε, μπορείτε να εξατομικεύσετε και να προσαρμόσετε τα έπιπλά σας ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Τα έπιπλα κουζίνας Economy της εταιρείας Danelis μπορούν να προσφέρουν την αισθητική που ταιριάζει σε εσάς και στο χώρο σας σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές.

  • K 007

Χάρη στην ευελιξία των ξύλινων ντουλαπιών κουζίνας , μπορείτε να συνδυάσετε ένα ευρύ φάσμα επιλογών που ανταποκρίνεται στο προσωπικό σας γούστο.

Αν η κλασική κουζίνα είναι αυτή που σας χαρακτηρίζει τότε η σειρά Premium της εταιρείας Danelis είναι αυτή που σας ταιριάζει. Αποτελείται από πορτάκια με διάφορους καπλαμάδες όπως δρυς, ανιγκρέ, οξιά, σε πολλά χρώματα και σχέδια καλύπτοντας τις ανάγκες σας και δίνοντας μια άλλη αισθητική στον εσωτερικό σας χώρο.

  • K 012

Για μοναδικές, υψηλής αισθητικής ιδέες για την κουζίνα σας, αναζητήστε ρουστίκ ντουλάπια και πάγκους. Η παράθεση ρουστίκ επίπλων με κλασσικές ή μοντέρνες συσκευές και σύγχρονες πινελιές, δημιουργούν ένα ζεστό και φιλόξενο, σύγχρονο χώρο κουζίνας.

Η σειρά Exclusive της εταιρείας Danelis αποτελείται από μασίφ και ημιμασίφ πορτάκια με ιδιαίτερο σχεδιασμό σε κλασικές και μοντέρνες γραμμές χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες και χαρίζοντας υψηλή αισθητική στο χώρο σας.

  • K 016

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Όλες μας οι κουζίνες είναι κατασκευασμένες από έμπειρο προσωπικό σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή είναι άριστης ποιότητας. Οι μεντεσέδες, τα πόμολα, οι πάγκοι και όλα τα επιμέρους εξαρτήματα που χρησιμοποιούμε είναι από τις καλύτερες εταιρίες του χώρου εγγυημένα και πιστοποιημένα.

Δείτε ακόμη

null

Πάγκοι κουζίνας

null

Εξαρτήματα Κουζίνας

Επιλέγουμε μόνο ξύλινα έπιπλα κουζίνας

Το ξύλο έχει ένα διακριτικό χαρακτήρα που δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο υλικό. Έχει όμορφες παραλλαγές χρώματος, είδη και φυσικά μοτίβα κόκκων, ειδικά το πραγματικό ξύλο, το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στην αισθητική προσέγγισή του. Για παράδειγμα, μπορείτε να βάψετε τα ντουλάπια της κουζίνας με βάση τις προτιμήσεις σας, αναδεικνύοντας παράλληλα τα φυσικά χαρακτηριστικά της πρώτης ύλης!  Έτσι λοιπόν, εάν θέλετε τα ντουλάπια να αντικατοπτρίζουν τη φυσική τους εμφάνιση, προτιμήστε το πραγματικό ξύλο. Με ξύλινα έπιπλα κουζίνας, οι επιλογές είναι απεριόριστες.

Η ικανότητα επίτευξης της τέλειας ισορροπίας μεταξύ στυλ και ανθεκτικότητας καθιστά τα ξύλινα έπιπλα κουζίνας ως τα πλέον περιζήτητα υλικά. Όχι μόνο φαίνονται υπέροχα αλλά αντέχουν και στην καθημερινή χρήση!

K 012
Κ 002
Κ 006

Έπιπλα κουζίνας σημαίνει Danelis

null

Σχεδιασμός

Η ολοκληρωμένη μελέτη του χώρου και των αναγκών σας είναι πρωτεύουσας σημασίας για εμάς, και αποτελεί προτεραιότητας μας. Μελετάμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε πάντα σύμφωνα με τις διαστάσεις του χώρου και το προσωπικό γούστο των πελατών μας. Κατασκευάζουμε αυτά που εσείς επιλέγετε απόλυτα προσαρμοσμένα σε εσάς.
null

Τοποθέτηση

Αφού καταλήξετε στο σχέδιο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις προσδοκίες σας, εμείς αναλαμβάνουμε την παράδοση και εγκατάσταση στο χώρο σας από εξειδικευμένο συνεργείο σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος.
null

After Sales Service

Στοχεύοντας στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέρουμε συμβουλές, τεχνική υποστήριξη αλλά και καθοδήγηση, τόσο πριν αλλά και μετά την πώληση. Είμαστε δίπλα σας όπως το έχουμε αποδείξει εδώ και 37 χρόνια.

Καλέστε μας για προσφορά