Ξύλινα Κουφώματα Danelis

  • ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ-ΞΥΛΙΝΑ-ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ-DANELIS
    ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ-ΞΥΛΙΝΑ-ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ-DANELIS

Τα εξωτερικά ξύλινα κουφώματα Danelis είναι ελληνικά και κατασκευάζονται σε τεχνολογικά υπερσύγχρονες μονάδες.  Υπόκεινται σε όλους τους κανόνες και τις προδιαγραφές που έχουν οριστεί από την Ε.Ε. όσον αφορά τόσο στις πρώτες ύλες όσο και στη διαδικασία παραγωγής. Οι εξαιρετικά αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, τόσο στη χρήση πρώτων υλών όσο και στη διαδικασία παραγωγής υπόκειται σε συνεχής ελέγχους ώστε να εξασφαλίσουμε υψηλή ποιότητα σε όλα τα στάδια, σύμφωνα με τα πρότυπα της εταιρείας μας.

Διαθέτουν πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας από το εξειδικευμένο ινστιτούτο IFT Rosenheim της Γερμανίας και τα αντίστοιχα πιστοποιητικά υδατοστεγανότητας, ηχομείωσης και θερμομόνωσης, καθώς και πιστοποιητικό CE. Τα ξύλινα εξωτερικά κουφώματα Danelis βάφονται ηλεκτροστατικά σε ρομποτικό βαφείο με οικολογικά υδατοδιαλυτά χρώματα. Η διαδικασία βαφής εφαρμόζεται σε 4 στάδια, με ένα χέρι εμποτισμού (PRIMER), και ακολούθως τρία χέρια τελικού βερνικιού ή λάκας. Η εταιρία Danelis προσφέρει στον αγοραστή γραπτή 10ετή εγγύηση βαφής και στρεβλώσεων του ξύλου.

Καλέστε μας για προσφορά

Μέσα από το εύρος ξύλινων κουφωμάτων οι ξύλινες πόρτες εξωτερικού χώρου Danelis διατίθεται σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ενώ έχουν όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τις τοποθετούν στις καλύτερες επιλογές για κάθε κατασκευαστή.
Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ξύλινες εξώθυρες με άριστη εφαρμογή και υψηλή στεγάνωση κατάλληλες για όλες τις καιρικές συνθήκες. Οι πόρτες μας προσφέρουν ασφάλεια, λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική, εναρμονισμένη με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του κτιρίου. Υψηλής ποιότητας μηχανισμοί, άριστη θερμομονωτική και στεγανότητα με κορυφαία αισθητική κάνουν τις εξώθυρες Danelis την πρώτη σας επιλογή.

  • ΞΚ 005

Τα ξύλινα παράθυρα (υαλοστάσια) και οι μπαλκονόπορτες Danelis συνδυάζουν αισθητική, στεγανότητα, εργονομία και μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Τα άριστα υλικά κατασκευής και το άψογο φινίρισμα δίνουν στην κατασκευή άψογη εμφάνιση και χαρίζουν ασφάλεια και άριστη ακουστική και θερμική μόνωση. Έρχονται σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για να ταιριάξουν με κάθε αρχιτεκτονική γραμμή και να ικανοποιήσουν κάθε γούστο.
Ένας πολύ μεγάλος αριθμός κατοικιών χρησιμοποιεί το ανοιγόμενο με ανάκλιση. Για οικονομία χώρου το συρόμενο είναι η ιδανική λύση. Τα πτυσσόμενα και τα ανασυρόμενα τα συναντούμε πολύ συχνά σε καταστήματα μαζικής εστίασης ενώ τα περιστρεφόμενα είναι ιδανικά για μεγάλα παράθυρα.

  • 118

Τα ξύλινα παντζούρια από την συλλογή των ξύλινων κουφωμάτων μας είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της αρχιτεκτονικής του τόπου μας. Τα παντζούρια Danelis ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε κατασκευής. Αρχοντικά ταμπλαδωτά, παραδοσιακά με γρίλιες, σύγχρονα με κόντρα πλακέ θαλάσσης, λειτουργικά ρολά αλλά και τα παραδοσιακά εσωτερικά σκιάδια προσδίδουν σε κάθε σπίτι, ένα ιδιαίτερο ύφος προσφέροντας ασφάλεια και λειτουργικότητα. Προσφέρουμε πληθώρα επιλογών, αλλά και δυνατότητα κατασκευής νέων ειδικών σχεδίων. Συνδυάζοντας την εμπειρία του παραδοσιακού ξυλουργού με την τεχνογνωσία και τα σύγχρονα μέσα παραγωγής, εγγυόμαστε άριστη ποιότητα και εμφάνιση από τους ορεινούς πετρόχτιστους οικισμούς έως τα ελληνικά νησιά. Με σεβασμό στη λεπτομέρεια και την παράδοση εκσυγχρονίσαμε την κατασκευή και αναβαθμίσαμε την εμφάνιση.

  • ΞΚ 010

Ξύλινες κατασκευές από το παλαιότερο οικολογικό δομικό υλικό.

Τα ξύλινα κουφώματα με την πάροδο ετών και με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας, εξελίχθηκαν. Λαμβάνοντας υπ΄οψιν τις απαιτήσεις της ελληνικής αρχιτεκτονικής, τις ανάγκες του καταναλωτή και το κλίμα των ελληνικών νησιών αλλά και της ηπειρωτικής Ελλάδας προσαρμόστηκαν ώστε να προστατεύουν από υγρασία, έντονη ηλιοφάνεια, αλμύρα, και αντιθέσεις θερμοκρασίας. Υλικά κορυφαίας ποιότητας, σύγχρονες εγκαταστάσεις, τεχνογνωσία και μεράκι χαρακτηρίζουν τα κουφώματα Danelis και σας εγγυώνται για το τελικό αποτέλεσμα.

Επιλέγουμε μόνο ξύλινα κουφώματα

Το ξύλο ίσως το καταλληλότερο υλικό για την κατασκευή κουφωμάτων. Τα πιστοποιημένα ξύλινα κουφώματα αποτελούν άριστη επιλογή στην εξοικονόμηση ενέργειας. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προγράμματος “Εξοικονομώ κατ’ οίκον” μπορούν να εξοικονομήσουν σε ένα κτίριο, ενέργεια της τάξης του 8%-10%.
Το ξύλο αποτελεί ένα από τα πλέον ενδεδειγμένα υλικά, όσον αφορά στη θερμομόνωση των κτιρίων. Η χρήση ξύλινων κουφωμάτων μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, είτε μιλάμε για θέρμανση είτε για ψύξη. Σημαντικό επίσης πλεονέκτημα είναι ότι δεν απαιτούν σύστημα θερμοδιακοπής.
Αλλά και στον τομέα της ηχομόνωσης οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές. Το ξύλο έχει άριστες ηχομονωτικές ιδιότητες. Λόγω της πορώδους δομής του, παγιδεύει τον ήχο και μειώνει την αντήχηση. Αυτό το κάνει μοναδικό υλικό για κουφωμάτων όπου η ανάγκη για ησυχία, ηρεμία και απομόνωση σε σχέση με τους εξωτερικούς ήχους του περιβάλλοντος είναι επιτακτική. Τα κουφώματα μας κατασκευάζονται από νόμιμα υλοτομημένη ξυλεία (αειφόρος διαχείριση δασών). Η ξυλεία δηλαδή προέρχεται από δάση όπου δέντρα ξαναφυτεύονται με μεγαλύτερη συχνότητα από αυτήν που κόβονται.

116
057
ΑΙΘΡΙΟ MARPESSA

Ξύλινα κουφώματα σημαίνει Danelis

null

Σχεδιασμός

Η ολοκληρωμένη μελέτη του χώρου και των αναγκών σας είναι πρωτεύουσας σημασίας για εμάς, και αποτελεί προτεραιότητας μας. Μελετάμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε πάντα σύμφωνα με τις διαστάσεις του χώρου και το προσωπικό γούστο των πελατών μας. Κατασκευάζουμε αυτά που εσείς επιλέγετε απόλυτα προσαρμοσμένα σε εσάς.

null

Τοποθέτηση

Αφού καταλήξετε στο σχέδιο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις προσδοκίες σας, εμείς αναλαμβάνουμε την παράδοση και εγκατάσταση στο χώρο σας από εξειδικευμένο συνεργείο σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

null

After Sales Service

Στοχεύοντας στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέρουμε συμβουλές, τεχνική υποστήριξη αλλά και καθοδήγηση, τόσο πριν αλλά και μετά την πώληση. Είμαστε δίπλα σας όπως το έχουμε αποδείξει εδώ και 37 χρόνια.

Καλέστε μας για προσφορά