Πάγκοι Κουζίνας

  • EK 001

Σε μια σύγχρονη κατοικία η κουζίνα είναι χώρος δημιουργίας αλλά και ο χώρος που μαζεύεται η οικογένεια, έτσι η λειτουργικότητα και η διακόσμηση παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο. Οι πάγκοι είναι ένα ίσως από τα σημαντικότερα στοιχεία μιας καλοσχεδιασμένης κουζίνας. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά στην επιλογή πάγκου, τόσο για την αντοχή και τη διάρκεια όσο και για την αισθητική του. Παρά το γεγονός ότι διαμορφώνοντας μια κουζίνα η εργονομία είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, πλέον ο σχεδιασμός, τα υλικά και το design παίζουν καθοριστικό ρόλο στην τελική μορφή που θα έχει ο χώρος.

Στην Danelis συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρίες κατασκευής πάγκων, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε άριστη ποιότητα, μεγάλη αντοχή και υψηλή αισθητική στις καλύτερες τιμές. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και υλικών, τον πάγκο που θα ταιριάξει στην δική σας κουζίνα.

Καλέστε μας για προσφορά

Πάγκοι Βακελίτη

Ο πάγκος κουζίνας από βακελίτη είναι μια όμορφη και οικονομική επιλογή. Υπάρχει μια πληθώρα από χρώματα και μοτίβα. Οι πάγκοι βακελίτη μπορούν να μιμηθούν στην όψη πολλά υλικά όπως γρανίτη πέτρα ξύλο κ.α. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο μπορεί εύκολα να ταιριάξει σε κάθε κουζίνα. Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στον χρόνο χωρίς συντήρηση και είναι υλικό φιλικό προς το περιβάλλον. Καθαρίζεται εύκολα και έχει υψηλή αντοχή στην υγρασία. Πρέπει ωστόσο να αναφερθεί ότι δεν έχει μεγάλη ανθεκτικότητα σε υψηλές θερμοκρασίες και σε χτυπήματα. Οι τιμές κυμαίνονται σε μια αρκετά μεγάλη γκάμα, είναι όμως το οικονομικότερο συνεπώς και το δημοφιλέστερο υλικό για την επιφάνεια των πάγκων σήμερα.

  • EK 007

Ξυλινοι πάγκοι

Ο ξύλινος πάγκος χαρίζουν στην κουζίνα την χαρακτηριστική ζεστασιά που δίνει σε έναν χώρο το ξύλο. Ταιριάζει με ένα μεγάλο πλήθος από κουζίνες από τις πιο παραδοσιακές μέχρι και τις πιο μοντέρνες. Μπορεί εύκολα να συνδιαστεί με διάφορα υλικά και χαρίζει στην κουζίνα μια διαχρονική κομψότητα.

Είναι ένα οικολογικό υλικό, με εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση. Οι πάγκοι απο ξύλο έχουν μεγάλη αντοχή στην θερμότητα και στα μικροχτυπήματα. Μπορούν άλλωσε να επισκευαστούν εύκολα με λείανση). Είναι όμως ευαίσθητοι στην υγρασία, και για να διατηρηθούν για πολλά χρόνια, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο καθάρισμα και στην επιλογή των προϊόντων καθαρισμού. Καλό είναι να τρίβεται και να κερώνεται κάθε μερικά χρόνια για να διατηρείται σαν καινούργιος.

  • ΕΚ 014

Πάγκοι από μάρμαρο

Η επιλογή μαρμάρινου πάγκου δίνει στην κουζίνα μια ιδιαίτερα πολυτελή ελκυστική αίσθηση. Κάθε πλάκα μαρμάρου είναι μοναδική εφόσον δεν κατασκευάζεται αλλά εξορύσσεται από τη γη. Ως εκ τούτου κάθε πλάκα είναι διαφορετική και δεν είναι εύκολο να βρεθεί ένα ενιαίο κομμάτι για να φτιάξει τον πάγκο, κάτι που αυξάνει το κόστος και καθιστά τον μάρμαρινο πάγκο την ακριβότερη επιλογή στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια. Ο μαρμάρινος πάγκος, ώς φυσικό πέτρωμα διαθέτει υψηλή αντοχή στην υγρασία, τις υψηλές θερμοκρασίες, τις καταπονήσεις, τις αλλοιώσεις και καθαρίζεται χωρίς δυσκολία. Είναι όμως και ένα πορώδες υλικό που απορροφά εύκολα τα υγρά και είναι ιδαίτερα ευάλωτο σε όξινα υγρά, όπως το κρασί και ο χυμός. Για να
αποφεύγονται οι λεκέδες και οι εστίες μικροβίων που μπορεί να δημιουργηθούν κρίνεται απαραίτητη η στεγανοποίηση του κάθε ένα ή δύο χρόνια, με ειδικά προϊόντα. Χρειάζεται επομένως προσοχή στην διαχείρισή του. Η πολυτέλεια και η υψηλή αισθητική όμως που προσφέρει δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο υλικό.

  • EK 019

Πάγκοι απο χαλαζία ή γρανίτη

Ο χαλαζίας είναι 95% φυσικό υλικό, αποτελούμενο από θραύσματα χαλαζιακού πετρώματος, χρωστικές και ρητίνες. Υπάρχει τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Μπορεί επίσης να έχει όψη γρανίτη, μάρμαρου, μωσαϊκού, πέτρας κ.α. Επίσης μπορεί να είναι είτε γυαλιστερή είτε ματ η επιφάνειά του. Έτσι απευθύνεται σε ένα ευρύτατο κοινό με διαφορετικές γούστα, ανάγκες και επιθυμίες. Χαρακτηριστικά του είναι η εξαιρετικά χαμηλή απορροφητικότητα και η αυξημένη μηχανική αντοχή καθώς και η αντοχή σε χημικά. Έτσι δεν φθείρεται με την πάροδο του χρόνου, καθαρίζεται εύκολα και είναι για πάντα σαν καινούριος. Είναι μια από τις καλύτερες επιλογές με μοναδικό ίσως μειονέκτημα το υψηλό κόστος.

Ο γρανίτης είναι ένα εξαιρετικά σκληρό και ανθεκτικό φυσικό πέτρωμα με κοκκώδη όψη. ∆εν είναι τόσο απορροφητικό όσο το μάρμαρο, επομένως δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή κατά τον καθαρισμό του. Οι χρωματισμοί και τα μοτίβα του ίδιου του πετρώματος δεν είναι τόσο ορατά όσο του μαρμάρου του οποίου η χρήση είναι ταυτόσιμη με την πολυτέλεια.

  • ΕΚ 024

Πάγκοι απο corian

Tο corian είναι ένα συνθετικό υλικό, φιλικό προς το περιβάλλον και 100% ανακυκλώσιμο. Είναι πάρα πολύ εύχρηστο καθώς δίνει ένα πολύ μοντέρνο και εντυπωσιακά ομοιόμορφο αποτέλεσμα αφού παίρνει οποιαδήποτε μορφή χωρίς να υπάρχουν οι ανεπιθύμητες ενώσεις. Ενδείκνυται για κουζίνες με καμπύλα στοιχεία. Καθαρίζεται εύκολα, έχει πολύ καλή αντοχή στην υγρασία και δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων στο εσωτερικό του. ∆εν έχει καλή αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες και στις έντονες καταπονήσεις. Επιδιορθώνεται όμως εύκολα.

  • EK 030

Πάγκοι Lapitec

Οι πάγκοι κουζίνας Lapitec είναι κατασκευασμένοι απο ένα νέο φυσικό συμπαγές (full body) υλικό, το οποίο παρασκευάζεται αναμειγνύοντας τα ορυκτά με την βοήθεια της τεχνολογίας. Το αποτέλεσμα είναι ένα στιβαρό ομοιογενές υλικό, ανθεκτικό και ελαφρύ. Παρουσιάζει καλή αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στους λεκέδες καθώς η επιφάνειά του είναι μη πορώδης και έτσι δεν εισχωρούν οι χρωστικές. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στις γρατσουνιές και στην τριβή και έχει υψηλή αντοχή σε φορτίο θραύσης και κάμψης. Τέλος καθαρίζονται εξαιρετικά εύκολα.

  • EK 001
null

Έπιπλα Κουζίνας

null

Εξαρτήματα Κουζίνας

Έπιπλα κουζίνας σημαίνει Danelis

null

Σχεδιασμός

Η ολοκληρωμένη μελέτη του χώρου και των αναγκών σας είναι πρωτεύουσας σημασίας για εμάς, και αποτελεί προτεραιότητας μας. Μελετάμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε πάντα σύμφωνα με τις διαστάσεις του χώρου και το προσωπικό γούστο των πελατών μας. Κατασκευάζουμε αυτά που εσείς επιλέγετε απόλυτα προσαρμοσμένα σε εσάς.
null

Τοποθέτηση

Αφού καταλήξετε στο σχέδιο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις προσδοκίες σας, εμείς αναλαμβάνουμε την παράδοση και εγκατάσταση στο χώρο σας από εξειδικευμένο συνεργείο σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος.
null

After Sales Service

Στοχεύοντας στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέρουμε συμβουλές, τεχνική υποστήριξη αλλά και καθοδήγηση, τόσο πριν αλλά και μετά την πώληση. Είμαστε δίπλα σας όπως το έχουμε αποδείξει εδώ και 37 χρόνια.

Καλέστε μας για προσφορά